Είναι το 1ο Blog για τον Mr Bill, τι θα βρείτε και πως θα επικοινωνούμε

Αυτό αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη γνωριμία με το αγαπητό κοινό του Mr. Bill αλλά και με όλους εκείνους που θέλουν να μας γνωρίσουν διαδικτυακά και γιατί όχι να τους παρέχουμε τόσο τα προϊόντα μας στις καλύτερες τιμές όσο και τις υπηρεσίες με βάση αυτά.

Η γνωριμία μας θα ξεκινήσει αρχικά με την “διαδικτυακή ξενάγηση"’ που θα κάνουμε στους “χώρους"’ του Mr.Bill όπου αυτό που κυριαρχεί την δεδομένη στιγμή είναι η παρουσίαση της εταιρίας μας αλλά και η γνωριμία με το κοινό αλλά και τους συνεργάτες μας. Αρχικά αυτό που παρατηρούμε είναι ότι το site μας είναι αρκετά εύκολο στην πλοήγηση μιας και ο άπειρός στην χρήση μπορεί να καταλάβει ότι πάνω αριστερά θα βλέπουμε πάντα ένα Event που έχει άμεσή ή έμμεση σχέση με τον Mr. Bill και κατ’ επέκταση με τους αγαπητούς μας πελάτες.

Στην συνέχεια παρατηρούμε το TopMenu στο οποίο χρήστες θα βρουν:
• Αρχική, δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση μιας και αποτελεί την διαδικτυακή βιτρίνα του Mr. Bill
• Σχετικά, εδώ θα βρείτε μια ενημέρωση γύρω από το ξεκίνημα της εταιρίας εδώ και σχεδόν 85 χρόνια
• Στην Καρτέλα DIY – MrBill θα το κρατήσουμε έκπληξη μιας και οι χρήστες μέσα από αυτή την κατηγορία θα ενημερώνονται για κατασκευές αλλά και για Συμβουλές γύρω από τις κατασκευές
• Blog, εδώ θα ενημερώνουμε το αγαπητό μας κοινό για τις δουλείες, που αναλαμβάνει η εταιρία μας σε συνεργασία και με το Εργοστάσιο Ξυλείας, στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.
• Προϊόντα, οι Κυριότερες Κατηγορίες γύρω από τα προϊόντα που πρόκειται να βρείτε στο Τεχνικό Πολυκατάστημα του Mr.Bill
• Συνεργάτες, στην δουλειά μας ο Συνεργάτης, από τον ποιο μικρό μέχρι και τον πιο μεγάλο για εμάς αποτελεί ίσο μέλος της ομάδας μας, μιας και μόνο με σωστή συνεργασία ο καταναλωτής απολαμβάνει τόσο τα καλύτερα προϊόντα όσο και υπηρεσίες με αποτέλεσμα
• Επικοινωνία, μέσα από αυτή την κατηγορία μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα ή να βρείτε στον χάρτη που ακριβώς βρίσκεται το καταστημά μας. Επίσης, μπορείτε να στείλετε τον χάρτη στο κινητό σας με σκοπό να βρείτε τον Mr.Bill μέσω GPS.

Συνεχίζοντας στην Ιστοσελίδα μας, το μεγάλο μεσαίο μπάνερ οι αγαπητοί μας πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να βρίσκουν τις μοναδικές προσφορές που φέρνουμε αποκλειστικά για αυτούς, ενώ ακριβώς από κάτω θα βρίσκεται τους καταλόγους προϊόντων από συνεργάτες μας και θα μπορείτε να τα βρείτε στα ράφια του Mr.Bill.

Ακριβώς κάτω από τους καταλόγους μας, θα βρείτε Χρήσιμες Πληροφορίες που μόνο το εξειδικευμένο προσωπικό του Mr.Bill μπορεί να σας προσφέρει. Ενώ τέλος, υπάρχουν σε πλήρη απαρτία προς το τέλος, όλοι οι συνεργάτες μας με τα λογοτυπά τους.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ

Με Εκτίμηση για το Mr.Bill
Άγγελος Νούσιας

Σχολιάστε