Εταιρία

Καλωσορίσατε στον MrBILL!!

Είμαστε ένα τεχνικό πολυκατάστημα, το οποίο δημιουργήθηκε από μια οικογένεια με εμπειρία τριών γενιών στην κατασκευή, με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε εργαλεία και υλικά, τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών που πιάνουν τα χέρια τους. Το κατάστημα μας διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα σε:

  • εργαλεία ηλεκτρικά και χειρός, όπως και τα αναλώσιμα τους (αρίδες, μύτες , γυαλόχαρτα κλπ).
  • Υλικά για διάφορες κατασκευές, από ξύλο, γυψοσανίδες, OSB, βάσεις για ράφια, βίδες, χρώματα όλων των ειδών, επισκευαστικά υλικά, κόλλες και πολλά άλλα.
  • Υλικά στεγανωσης και μονώσεις για όλες τις περιπτώσεις.
  • Χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, θερμομονωτικά χρώματα.
  • Εργαλεία και μηχανήματα για τον κήπο σας, όπως και εξαρτήματα για ποτίσματα,  λάστιχα και ότι χρειαστείτε για να διατηρείτε την αυλή σας άψογη.
  • Οτι και αν φτιάχνετε, από ένα μικρό μερεμέτι, μέχρι ανακατασκευή στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, έχουμε την γνώση και τα υλικά για φέρετε σε πέρας την εργασία.
    Συνεργαζόμαστε με επώνυμες μάρκες σε όλα τα προϊόντα, κατά προτίμηση ελληνικές, ώστε να υπάρχει η απαραίτητη υποστήριξη και μετά την πώληση, κάτι στο οποίο δίνουμε μεγάλη βαρύτητα.

Επίσης στον τεχνικό πολυκατάστημα MrBILL θα βρείτε ποικιλία σε οικιακά είδη, από σκούπες και είδη καθαριότητας έως κάδους απορριμμάτων και πολλά αλλά είδη για το σπίτι σας. Ελάτε στο κατάστημα μας, να βρούμε την λύση στο πρόβλημα σας.

Ιστορικό

Η ιστορία ξεκινά κάπου στα τέλη  της δεκαετίας  του 1920-1930 όταν ο παππούς Αποστόλης Νούσιας αποφάσισε  να ασχοληθεί με το εμπόριο   ξυλείας ,  μετα από μια μακρά θητεία στα μπουλούκια  , στο κατάστημα εμπορίας  ξύλου στην οδό Ελ. Βενιζέλου (σήμερα Οδός Ανεξαρτησίας).

Μετά από μια διακοπή λόγω του πολέμου, περίπου το 1953-1955 χτίζει στην Λ Γράμμου το πρώτο του πριστήριο για ξυλεία .Δέκα περίπου  χρόνια μετά ,το 1962  , αναλαμβάνουν να συνεχίσουν  την λειτουργία της εταιρίας  ,και στα δυο καταστήματα ,έως τα τέλη της δεκαετίας του 1978 από τους γιους του Βασίλη (γνωστό  στο κόσμο ως Λάκη) και Κώστα υπό την επωνυμία «ΥΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΟΥΣΙΑ Ο.Ε.».

Την χρονιά αυτή αποφασίζουν την διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος στην οδό Ανεξαρτησίας και την επέκταση των εγκαταστάσεων στην Λεωφ Γράμμου.

Η εταιρεία αυτή συνεχίζει την δραστηριότητα της στην επεξεργασία ξύλου , με συνέχεις επενδύσεις σε καινοτόμα συστήματα επεξεργασίας ,μια και ο Λακης Νουσιας είχε την ίδια αγάπη για το ξύλο όπως και πατέρας του(ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε φέρει στην Ελλάδα την πρώτη μηχανή παραγωγής ραμποτε , η οποία σήμερα βρίσκετε στο μουσείο της εταιρίας παραγωγής της, στην Γερμανία). Η εταιρία ασχολήθηκε με  την κατασκευή ξυλουργικών εργασιών αντιπαροχών και σταδιακά επεκτάθηκε στο   καθαρό εμπόριο ξυλείας  και στην χονδρική πώληση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα.

Το 1996 ,ένα ατυχές γεγονός θα φέρει τα πάνω κάτω μιας και ο ξαφνικός  θάνατος του Λάκη Νούσια θα επιφέρει την διάλυση της εταιρίας και κατόπιν αυτού , το 1997 την ίδρυση από τα παιδιά του Δημήτρη Νούσια , Άγγελο Νούσια και την σύζυγο του Λίτσα Ματσιουρη Νούσια ,της εταιρείας «ΥΙΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΟΥΣΙΑ Α.Β.Ε.Ε.» η οποία συνεχίζει την δραστηριότητα της και σήμερα.

Τα παιδιά αυτά ανέλαβαν την διαχείριση της εταιρίας σε μικρή ηλικία (24 και 21) και παρόλα αυτά κατάφεραν να την αναριγήσουν  σε μια από τις κορυφαίες  εταιρίες του κλάδου στην χωρά μας , με σταθερά βήματα , επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και προσωπικό. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είχαν δουλέψει πολλά χρόνια πλάι στον πάτερα τους από την ηλικία των 12-13 και φυσικά απέκτησαν γνώσεις και εμπειρία. Ο Δημήτρης έχει αναλάβει την οικονομική διαχείριση και τις πωλήσεις χονδρικής, ο δε Άγγελος  το τεχνικό τμήμα και την διεύθυνση παραγωγής.

Το  1999 κατασκεύασαν το πρώτο κτίριο στην  ΒΙ.ΠΕ Ιωάννινων 1200 Τετ.μετρων οπού εγκαταστάθηκε η γραμμή παραγωγής άμποτε και προφίλ ξύλου. Το 2003 εγκαινιάστηκε το δεύτερο κτίριο 3000 τ.μ. στο οποίο μεταφέρθηκε και το λιανικό εμπόριο και στήθηκε η πρώτη εγκατάσταση κοπής και επεξεργασίας επιφανίων στην Ήπειρο. Αυτό ήταν  και το τέλος της λειτουργίας του καταστήματος στην Λ.Γραμμου .

Η εταιρία συνέχισε τις επενδύσεις όλα τα χρόνια , εγκατάσταση αυτόματης γραμμής παραγωγής ρομποτε το 2007 , νέο κτίριο αποθήκευσης α υλών το 2010 ,και πολλά αλλά. Το 2007 προστέθηκε στο δυναμικό της εταιρείας και ο νεότερος γιος του Λάκη , Αποστολής Νούσιας , ο οποίος αφού σπούδασε ως τοπογράφος αγορονομος μηχανικός , πηρέ την θέση της μητέρας στης ιεραρχία της εταιρείας. Οι γνώσεις του ιδιαίτερα στον τομέα της πληροφορικής και της χρήσης σχεδιαστικών προγραμμάτων έδωσαν νέα ώθηση στις πωλήσεις στον κλάδο των επιφανίων .

Μέσα στο πέρασμα των ετών η εταιρία , με την σοβαρότητα και την αξιοπιστία την οποία έχει επιδείξει , έχει καθιερώσει συνεργασίες με επώνυμες εταιρίες σε πολλούς κλάδους ,όπως την EGGER (μελαμίνες ,OSB) , STORA ENSO , SETRA ,MAYER&MEIHOLF,(ΞΥΛΕΙΑ)  , DEWALT,Black&decker (ηλεκ/κα εργαλεία ) και πολλές άλλες.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι από το 2012 και έως σήμερα ασχολούμαστε και με το εμπόριο pellet , σε χονδρικό και λιανικό επίπεδο , οντάς επίσημοι εισαγωγείς του οίκου     sheitzhofer. Το 2015 αποφασίσαμε την δημιουργία ενός  νέου καταστήματος , στην παλιά έδρα της εταιρίας στην Λεωφ.Γραμμου , του MrBILL. Ένα τεχνικό πολυκατάστημα με μεγάλη γκάμα εμπορευμάτων και προϊόντων ,για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη.